Titel:
Neil Young Journeys
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:23
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Neil Young Journeys:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Neil Young Journeys

Neil Young Journeys (2012)

I maj 2011 körde Neil Young en Ford Crown Victoria 1956 från sin idylliska hemstad Omemee i Ontario till klassiska Massey Hall i Toronto, där han avslutade sin världsturné med två intima spelningar. Filmskaparen Jonathan Demme följde med på resan och längs vägen berättade Young personliga historier från ungdomstiden. Demme och Young har samarbetat under många år och regissören flätar mästerligt samman Youngs barndomsberättelser med den hypnotiska musiken. Vi får bland annat se livelåtar från albumet "Le Noise" från 2010 och mäktiga versioner av klassiker som "Ohio", "Hey Hey, My My" och "I Believe in You" samt de tidigare outgivna låtarna "Leia" och "You Never Call". Med musik och historier målar Demme ett personligt porträtt som blickar rätt in i artistens själ.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Neil Young Journeys
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Neil Young Journeys"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar