Titel:
Excision
Kategori:
Skräck
Längd:
1:21
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-22
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Excision:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Excision

Excision (2012)

17-åriga Pauline kommer aldrig att bli någon baldrottning. Hon är trött på falskheten i plugget, trött på sina kristna föräldrars missnöje - och särskilt trött på att fortfarande vara oskuld. Om dagarna försöker hon lära sig kirurgi medan nätterna upptas av obscena sexdrömmar som är på väg att inkräkta på verkligheten.Tonårsidolen AnnaLynne McCord (90210) gör totalrevolt mot sin sockersöta image med en imponerande gestaltning av en allvarligt störd tonåring med makaber fantasi. Excision är en unik korsning mellan modern grand guignol och mörk high school-filmsparodi som hyllats av den internationella kritikerkåren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Excision
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Excision"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar