Titel:
Frances & Gloria
Originaltitel:
Bye Bye Blondie
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Frances & Gloria:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Frances & Gloria

Frances & Gloria (2012)

Bye Bye Blondie

Frances & Gloria är en romantisk dramakomedi av författaren och regissören Virginie Despentes som låg bakom Baise-Moi - 00-talets mest skandalomsusade film. Nu regisserar hon de franska ikonerna Emmanuelle Béart (Ett vinterhjärta, Mission Impossible) och Béatrice Dalle (Betty Blue - 37,2 grader på morgonen, Vargens tid) i filmatiseringen av sin egen roman. Gloria bor fortfarande kvar i hemstaden Nancy där hon växte upp och anser att är man en gång punkare är man alltid punkare. Frances liv har tagit en helt annan väg och hon är känd programledare på tv. På 1980-talet träffades Gloria och Frances när de båda vårdades på ett psykhem. Där inledde de en passionerad kärleksaffär som kom att påverka deras liv framöver och Frances är fast besluten om att bege sig till Nancy och ta med sig Gloria till sitt liv i Paris.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Frances & Gloria
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Frances & Gloria"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar