Titel:
Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1

Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1 (2011)

På ett torp i Skåne bor den bråkiga och ouppfostrade 12-åringen Nils Holgersson. Som straff för sina elakheter mot gårdens alla djur, förtrollas han av gårdens hustomte till en liten pyssling. Från att ha varit stor och tuff blir han nu istället liten och försvarslös. När han försöker hindra Mårten, gårdens vita tamgås, från att lämna gården och istället följa med de vilda gässen norrut så fastnar han i Mårtens halsband och tvingas med upp i luften. Detta blir början på ett hisnande äventyr för Nils som på Mårtens rygg, reser från sydligaste Skåne till nordligaste Lappland.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nils Holgerssons Underbara Resa - Del 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar