Titel:
Lego Ninjago - Avsnitt 1-4
Originaltitel:
Lego Ninjago - Episode 1-4 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-10-03
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Lego Ninjago - Avsnitt 1-4:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lego Ninjago - Avsnitt 1-4

Lego Ninjago - Avsnitt 1-4 (2011)

Lego Ninjago - Episode 1-4 (Swedish)

Det har varit lugnt i Ninjago ett tag, men nu står våra fyra ninjahjältar redo att möta en ny farlig fiende. Lloyd Garmadon - son till deras ärkefiende Lord Garmadon - har släppt lös fyra uråldriga och ondskefulla ormar med magiska vapen och unika krafter. Ett övergivet skepp blir ninjornas nya högkvarter och uppfinningsrike Jay förvandlar det till en flygande fästning. Ninjornas vapen visar sig ha fler krafter än man kan se med blotta ögat, och Sensei Wu lär ninjorna hur de ska förvandla sina vapen till kraftfulla fordon som ska hjälpa dem i kampen mot ormarna. Det uppstår splittring bland ninjorna när de får höra en gammal legend som berätter att en ninja kommer att höja sig över de övriga och bli Den gröna ninjan som ska utkämpa den ultimata striden... men vem?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lego Ninjago - Avsnitt 1-4
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lego Ninjago - Avsnitt 1-4"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar