Titel:
Lego Ninjago - Avsnitt 9-13
Originaltitel:
Lego Ninjago - Episode 9-13 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-10-03
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Lego Ninjago - Avsnitt 9-13:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lego Ninjago - Avsnitt 9-13

Lego Ninjago - Avsnitt 9-13 (2011)

Lego Ninjago - Episode 9-13 (Swedish)

Ninjorna är på en farofylld resa och måste använda sig av sin fulla potential för att bekämpa ormarnas rike och rädda landet Ninjago från en fasansfull framtid. De fyra ninjorna jobbar undercover förklädd till danstrupp: de deltar i en talangjakt i syfte att vinna "The Blade Cup", där en fang blade är gömd. Lloyd har tillfångatagits av de ondskefulla ormarna och i försöken att befria honom från fängelset i det farliga Eldtempet som är byggt ovanpå en vulkan måste ninjorna tillgripa desperata metoder och samarbeta med sin gamla ärkefiende Lord Garmadon, Lloyds pappa. När ninjorna och Sensei Wu försöker infiltrera Serpentinernas allra heligaste går de raka vägen i en fälla, och när räddningsaktionen av Lloyd misslyckas har de inget annat val än att ingå en instabil allians med sin forna fiende Lord Garmadon. Men är han verkligen att lita på? Ninjorna skyndar mot den förlorade staden Ouroboros för att hindra Pythor från att väcka The Great Devourer, men det är en kamp mot klockan. Katastrofen pendlar hotfullt över deras huvuden medan de desperat kämpar för att slå den glupskt allätande Great Devourer och rädda Ninjago.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lego Ninjago - Avsnitt 9-13
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lego Ninjago - Avsnitt 9-13"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar