Titel:
Lego Ninjago - Avsnitt 14-17
Originaltitel:
Lego Ninjago - Episode 14-17 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-10-03
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Lego Ninjago - Avsnitt 14-17:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lego Ninjago - Avsnitt 14-17

Lego Ninjago - Avsnitt 14-17 (2011)

Lego Ninjago - Episode 14-17 (Swedish)

The Great Devourer har blivit besegrad, men Lord Garmadon är fortfarande på fri fot och vad som är än värre är att han har tillgång till de fyra Gyllene Spinjitzu-vapnen. Genom dessa så styr han snart över både Serpentinerna och kontrollerar Ninjornas flygande skepp The Bounty. De fyra ninjorna måste träna Lloyd inför hans konfrontation med sin far. Men med decimerade krafter och utan ett hem så visar det sig mycket svårare än de kunnat föreställa sig. Och Lloyd är inte direkt den perfekte studenten heller... Garmadon har fullt fokus på att förhindra Lloyd att nå sin fulla potential. Han har en mängd onda planer i görningen, bland annat med hjälp av sitt Megavapen, fiendepirater, onda kopior på de fyra ninjorna och ett farligt race genom Ninjago. Den Gröne Ninjans öde är fortfarande ofullbordat.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lego Ninjago - Avsnitt 14-17
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lego Ninjago - Avsnitt 14-17"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar