Titel:
Lego Ninjago - Avsnitt 18-21
Originaltitel:
Lego Ninjago - Episode 18-21 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-10-03
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lego Ninjago - Avsnitt 18-21:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lego Ninjago - Avsnitt 18-21

Lego Ninjago - Avsnitt 18-21 (2011)

Lego Ninjago - Episode 18-21 (Swedish)

Efter flera misslyckade försök att stoppa Lloyds träning börjar Lord Garmadon bli desperat. Kanske en ninja-ätande dinosaurie, eller att gå tillbaks i tiden och ändra det förflutna är svaret? Till och med hans kontroll över Serpentinerna börjar rinna honom ur händerna. Med hjälp av de fyra ninjorna så närmar sig Lloyd sin fulla potential, och för varje dag som går blir han mer redo att möta sin onde far. Men andra krafter från det förflutna rör sig på nytt i Ninjago, och snart måste ninjorna möta en sedan länge glömd fiende. En fiende långt farligare än Serpentinerna, som kan komma att ändra Ninjagos historia för alltid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lego Ninjago - Avsnitt 18-21
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lego Ninjago - Avsnitt 18-21"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar