Titel:
Muddy Waters & Rolling Stones - Live At The Checkerboard Lounge
Kategori:
Musik
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Muddy Waters & Rolling Stones - Live At The Checkerboard Lounge:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Muddy Waters & Rolling Stones - Live At The Checkerboard Lounge

Muddy Waters & Rolling Stones - Live At The Checkerboard Lounge (2012)

Under en Muddy Waters konsert på The Checkerboard Lounge i Chicago, dök The Rolling Stones upp i publiken. De skulle senare samma vecka spela tre utsålda kvällar på raken på Rosemont Horizon i Chicago. Det tog inte många minuter innan Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood och Ian Stewart stod på scenen för att jamma med sin idol, Muddy Waters. Lyckligtvis filmades denna unika kväll och nu har filmen till fullo restaurerats (både bild och ljud), mixats och mastrats. Eagle Vision släpper nu denna konsert med Rolling Stones fulla godkännande. Rolling Stones, som firar sitt 50 års jubileum i år, är fortfarande tveklöst ett av det allra största rockbanden i världen. Detta släpp kommer att följas av en dokumentär.OBS! INGA UNDERTEXTER!!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Muddy Waters & Rolling Stones - Live At The Checkerboard Lounge"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar