Titel:
The Doors - Live at the Bowl ‘68
Kategori:
Musik
Längd:
1:11
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera The Doors - Live at the Bowl ‘68:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Doors - Live at the Bowl ‘68

The Doors - Live at the Bowl ‘68 (2012)

Legendarisk konsert med The Doors inspelad på Hollywood Bowl 1968! Bandet var då på sin absoluta topp och hade precis släppt albumet "Waiting For The Sun". Jim Morrison dominerar scenen med sin enorma närvaro och har vid det här laget vuxit fram som en av rockens absolut mest dyrkade och karismatiska frontmän. Konserten har nu restaurerats från originalfilmerna och även ljudet har restaurerats och mixats om, från originaltaperna, av ingen mindre än Bruce Botnik (Doors egen ljudkille). Bandet framför bland mycket annat klassiker som "Hello, I Love You", "The End" och självklart också "Light My Fire". Detta är ett måste för alla Doorsfans!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Doors - Live at the Bowl ‘68
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Doors - Live at the Bowl ‘68"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar