Titel:
Stray Cats - Live at Montreux ‘81
Kategori:
Musik
Längd:
1:19
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Stray Cats - Live at Montreux ‘81:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Stray Cats - Live at Montreux ‘81

Stray Cats - Live at Montreux ‘81 (2012)

1981 stod Stray Cats på höjden av sin popularitet, de hade redan haft tre hitsinglar och deras album låg topp 10 på engelska topplistan. Denna konsert spelades in på anrika Montreux festivalen just 1981. Bandet - med Brain Setzer i spetsen, var ett explosivt och högenergiskt liveband som alltid var otroligt underhållande live. De framför här klassiker som "Stray Cat Strut", "Rock This Town" och "Runaway Boys". Brian Setzer har efter att bandet lades ner haft en ytterst framgångsrik solokarriär. Stray Cats var och är den främsta inspirationskällan för den nya svenska Rockabillyvågen med band som Top Cats, Fatboy och Playtones. Spana in bandet som insperarde den moderna vågen av rockabilly... legendarerna Stray Cats!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Stray Cats - Live at Montreux ‘81
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Stray Cats - Live at Montreux ‘81"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar