Titel:
Slash - Made in Stoke
Kategori:
Musik
Längd:
2:05
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-07-27
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Slash - Made in Stoke:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Slash - Made in Stoke

Slash - Made in Stoke (2011)

Slash är en av världens mest kända rockmusiker. Med ett förflutet i Guns N Roses och i Velvet Revoler är han inget annat än en rockikon. Supergitarristen har de senaste åren koncentrerat sig på sin solokarriär. "Made In Stoke 24/7/11" spelades in i Stoke On Trent i England (där Slash för övrigt är född och uppvuxen) och innehåller inte mindre än 21 spår. Slash framför låtar från Guns N Roses, Velvet Revolver och från sina soloplattor. Vi bjuds på klassiker som "Night Train", "Rocket Queen", "Sweet Child Of Mine" och "Paradise City" från Guns N Roses klassiska debutplatta. Slash spelar även Velvet Revolvers superhit "Slither" och en hel radda låtar från sina soloplattor. Myles Kennedy imponerar stor bakom mikrofonen och denna spelning utvecklar sig till en svettig och intensiv kärlekshistoria mellan Slash och den mycket entusiastiska publiken som trots att detta är en intim spelning röjer på som aldrig förr!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Slash - Made in Stoke
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Slash - Made in Stoke"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar