Titel:
Freddie Mercury - The Great Pretender
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-08-24
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Freddie Mercury - The Great Pretender:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Freddie Mercury - The Great Pretender

Freddie Mercury - The Great Pretender (2012)

Freddie Mercury, den legendariske sångaren i Queen, var en fascinerande och karismatisk person med en unik röst och scennärvaro. Queens historia är välkänd, den här dokumentären fokuserar på Mercurys soloprojekt och arbete utanför Queen. Vi får genom ett antal tidigare ej släppta livesegment, intervjuer, videor, personligt material, och diverse intervjuer med kollegor och vänner ett unikt porträtt av mannen bakom myten. I sitt privatliv var Freddy Mercury eftertänksam, lugn och hade en underfundig humor - långt ifrån bilden av den flamboyanta och överdrivna scenpersonligheten han hade i Queen. Innehåller bland mycket annat en filmsnutt där Mercury jobbar med Michael Jackson på låten "There Must Be More To Life Than This", som tyvärr aldrig släpptes. Innehåller också färska intervjuer med Brian May och Roger Taylor (Queen).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Freddie Mercury - The Great Pretender
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Freddie Mercury - The Great Pretender"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar