Titel:
Kill For Me
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-03-13
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Kill For Me:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kill For Me

Kill For Me (2013)

Amanda försöker gå vidare och komma över sin våldsamma ex-pojkvän och letar nu efter en rumskamrat som kan hjälpa till att betala hyran. Hailey har just flyttat till college för att komma ifrån sitt eget mörka förflutna. De nyblivna rumskamraterna finner trygghet i sin vänskap och ingår en pakt för att hjälpa och skydda varandra - till varje pris. När Amandas ex-pojkvän plötsligt dyker upp tar allt en halsbrytande vändning och för att överleva måste de två tjejerna möta sitt fruktansvärda förflutna tillsammans. Men i takt med att Haileys tidigare liv börjar nystas upp är det plötsligt svårt att veta vem som är offer och vem som är kallblodig mördare.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kill For Me
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kill For Me"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar