Titel:
Django Unchained
Kategori:
Western
Längd:
2:38
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-05-22
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Django Unchained:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Django Unchained

Django Unchained (2012)

I DJANGO UNCHAINED, som har skrivits och regisserats av Quentin Tarantino, ser vi en prisbelönt ensemble med Jamie Foxx som Django, en slav som slår sig ihop med prisjägaren Dr. King Schultz (Christoph Waltz) för att söka upp Söderns mest eftersökta brottslingar med löftet om Djangos frihet. Django har de jaktegenskaper som krävs och hans enda mål är att hitta och rädda sin hustru (Kerry Washington) som han förlorade till slavhandeln många år tidigare. När deras jakt till slut leder dem till Calvin Candie (Leonardo DiCaprio), den ökände och brutale ägaren till "Candyland", blir Stephen (Samuel L. Jackson), Candies trofasta husslav, misstänksam. Nu är Candies lömska organisation dem på spåren.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Django Unchained
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Django Unchained"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar