Titel:
Ai Weiwei: Never Sorry
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-08-05
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Ai Weiwei: Never Sorry:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ai Weiwei: Never Sorry

Ai Weiwei: Never Sorry (2012)

Ai Weiwei är Kinas mest internationellt kända konstnär. Han har fotograferat sig själv visandes fingret mot Himmelska Fridens Torg och fått sin studio förstörd av Kinesiska myndigheter. När han undersökte dödsfallen av skolbarn i jordbävningsdrabbade Sichuan slogs han av polis och tvingades opereras för sina skador. Det är mot en bakgrund av strikt censur som Ai, genom konst och sociala medier, uttrycker sig. Han är en konstnär vars röst Kina lyssnar på och världsomfattande publik dess regering är rädd för. Ai Weiwei: Never Sorry är ett fascinerade porträtt av en av Kinas mest omdebatterade personer. Dokumentären är regisserad av Alison Klaymans.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ai Weiwei: Never Sorry
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ai Weiwei: Never Sorry"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar