Titel:
Hypnotisören
Kategori:
Crime
Längd:
1:56
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-04-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Hypnotisören:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hypnotisören

Hypnotisören (2012)

En familj i Stockholm mördas besinningslöst, men en femtonårig son överlever mirakulöst. Pojken svävar mellan liv och död och kan inte förhöras med vanliga metoder. Samtidigt är familjens äldsta dotter spårlöst försvunnen. Polisen Joona Linna (Tobias Zilliacus) befarar att hon kan bli mördarens nästa offer. I sin kamp mot klockan övertalar Linna hypnotisören Erik Maria Bark (Mikael Persbrandt) att försöka få hennes bror att vittna under hypnos. Bark tvekar att blanda sig i fallet som kan få konsekvenser i hans privata familjerelation. Baserad på den mycket populära romanen med samma namn skriven av författarpseudonymen Lars Kepler och utvald till Sveriges Oscarsbidrag 2012.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hypnotisören
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hypnotisören"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar