Titel:
End of Watch
Kategori:
Action
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-09-30
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera End of Watch:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

End of Watch

End of Watch (2012)

Los Angeles-poliserna Taylor och Zavala riskerar livet varje dag när de patrullerar miljonstadens värsta kvarter. De är lagens hårdaste väktare och deras jobb är en konstant jakt efter gatans treenighet: dope, money and guns! Ända tills ett spektakulärt narkotikabeslag får dem att hamna på kant med stadens dominerande knarkkartell. Och för dem in i en undre värld som man knappt kan tro är verklig. Oscar-nominerade Jake Gyllenhaal spelar en av sitt livs starkaste roller i denna tankeväckande polisactionfilm som kommer att revolutionera genren! Hela filmen upplevs från personernas eget perspektiv, filmat med minimala HD-kameror så att du hamnar på första parkett i L.A.-polisstyrkans livsfarliga vardag.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  End of Watch
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "End of Watch"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar