Titel:
Camp Daze
Kategori:
Komedi
Längd:
1:46
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2013-03-25
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Camp Daze:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Camp Daze

Camp Daze (2005)

Fyra vänner får motorstopp på en skogsväg i mitten av natten och bestämmer sig för att övernatta i bilen. Nästa morgon väcks de av ett gäng ungdomar som visar sig hålla till på ett läger i närheten vid namn Camp Hiawatha. De fyra vännerna bestämmer sig för att följa med till lägret där de blir välkomnade med öppna armar. Vad vännerna inte kan ana är att lägret är fångat i 1981 och snart dyker en seriemördare upp och börjar döda ungdomarna på lägret en efter en. Matt Dallas från Kyle XY har huvudrollen i Camp Daze som är en garanterad kultklassiker och en hyllning till slasherfilmer från 80-talet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Camp Daze
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Camp Daze"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar