Titel:
Haja Läget! 2 (Svenskt tal)
Originaltitel:
The Reef 2 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-06
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Haja Läget! 2 (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Haja Läget! 2 (Svenskt tal)

Haja Läget! 2 (Svenskt tal) (2012)

The Reef 2 (Swedish)

Äntligen är den här, uppföljaren till den mycket framgångsrika animerade filmen HAJA LÄGET. Pi är tränad för att behärska havets alla utmaningar, han kan slåss mot en haj, sänka en bläckfisk och ta sig an andra faror som hotar hans vänner eller korallen de lever i. Men ibland kan det vara jobbigt att vara den enda hjälten, särskilt när en grupp hajar hotar revet. Men den här gången är Pi inte ensam, alla i revet hotas med att bli hajmat om de inte kan arbeta tillsammans för att skrämma bort angriparna. Följ med Pi och hans vänner på nya äventyr, i en film för hela familjen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Haja Läget! 2 (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Haja Läget! 2 (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar