Titel:
Dumma Mej (Engelskt tal)
Originaltitel:
Despicable me
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-04-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Dumma Mej (Engelskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dumma Mej (Engelskt tal)

Dumma Mej (Engelskt tal) (2010)

Despicable me

Mitt i en idyllisk villaförort med välskötta trädgårdar och vita staket står ett hus som skiljer sig från mängden - en svart villa med en livlös gräsmatta. Här har Gru (Steve Carell) sitt hemliga gömställe, där han tillsammans med sina små gula minioner planerar att ta över världen. Beväpnade med en arsenal av krympstrålar, fryspistoler och stridsklara farkoster för både land och luftrum är Gru van vid att besegra allt som kommer i hans väg. Men när tre små föräldralösa flickor dyker upp, och som är fast beslutna att göra honom till deras pappa, är plötsligt hans rykte som superskurk i stor fara!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dumma Mej (Engelskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dumma Mej (Engelskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar