Titel:
Hobbit - En oväntad resa
Originaltitel:
The Hobbit: An Unexpected Journey
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:42
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-07-12
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Hobbit - En oväntad resa:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hobbit - En oväntad resa

Hobbit - En oväntad resa (2012)

The Hobbit: An Unexpected Journey

HOBBIT - EN OVÄNTAD RESA är historien om resan som Bilbo Bagger ger sig ut på för att återkräva dvärgarnas kungadöme Erebor som för länge sedan erövrades av draken Smaug. Efter att ha blivit uppsökt av trollkarlen Gandalf grå befinner sig Bilbo plötsligt i en grupp bestående av tretton dvärgar som leds av den legendariske krigaren Thorin Ekensköld. Vägen mot dvärgarnas rike går över vildmarken, genom områden där orcher och troll härjar fritt. Målet för resan är Ensliga berget, men först måste de ta sig genom dvärgarnas tunnlar. Det är här Bilbo träffar den varelse som kommer att påverka resten av hans liv - Gollum. Ensam med Gollum vid stranden till en underjordisk sjö upptäcker den intet ont anande Bilbo både ett mod och en falskhet inom sig, något han inte tidigare känt. Det är också nu som Gollums skatt, ringen som besitter en oväntad kraft och makt, hamnar i Bilbos ägo. En enkel guldring som bestämmer Midgårds öde på ett sätt som Bilbo inte ens kan föreställa sig i sin livligaste fantasi.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hobbit - En oväntad resa
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hobbit - En oväntad resa"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar