Titel:
Dom över död man
Kategori:
Drama
Längd:
2:00
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-10-21
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dom över död man:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dom över död man

Dom över död man (2012)

DOM ÖVER DÖD MAN är en dramatisk och gripande berättelse om journalisten och motståndsmannen Torgny Segerstedt. Med sin penna som vapen utkämpar han, genom sina artiklar, ett enmanskrig mot Hitler och nazismen. Hans starka ord väcker hopp och mod såväl som hat och rädsla. Men bakom den heroiska bilden av Segerstedt finns en man som ständigt för en inre strid med sig själv och sin egen moral. Han är fast i ett intrikat passionsdrama med Maja Forssman, gift med Segerstedts gode vän och chef på tidningen. Förhållandet fortgår helt öppet medan Segerstedts hustru Puste och hans familj tvingas att stå åt sidan och tyst ta konsekvenserna av hans agerande. DOM ÖVER DÖD MAN väver samman berättelsen om en psykologisk kärlekshistoria med en skildring av den politiska situationen som Sverige befann sig i under andra världskriget.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dom över död man
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dom över död man"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar