Titel:
Lego Ninjago - Avsnitt 22-26
Originaltitel:
Lego Ninjago - Episode 22-26 (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-10-03
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lego Ninjago - Avsnitt 22-26:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lego Ninjago - Avsnitt 22-26

Lego Ninjago - Avsnitt 22-26 (2011)

Lego Ninjago - Episode 22-26 (Swedish)

Garmadon och en uråldrig ande vid namn Overlord samlar en okrossbar armé, och en fullskalig attack är närstående. Ninjorna ger sig ut på en farlig resa till den myt- omspunna Mörka Ön, för att söka efter Ljusets Tempel. Detta är den enda chansen att förbereda deras lärling Lloyd, den Gröne Ninjan, för sin slutliga kamp mot mörket. När tiden för den sista kampen drar allt närmare så ligger allt hopp hos Spinjitzu-mästarna. Kommer Garmadon lyckas med sitt mål att göra Ninjago till sin avbild eller kommer Lloyd vara redo att stå upp mot sin far i den sista striden? Sätt på er Ninjamaskerna och gör er redo för den episka avslutningen av Ninjago: Mästarna av Spinjitzu!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lego Ninjago - Avsnitt 22-26
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lego Ninjago - Avsnitt 22-26"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar