Titel:
Liv & Ingmar
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-04-28
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Liv & Ingmar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Liv & Ingmar

Liv & Ingmar (2012)

När Liv Ullmann och Ingmar Bergman möttes för första gången blev det inte bara ett möte som skulle förändra deras liv - utan också filmhistorien! Båda var gifta, men trots en åldersskillnad på 21 år valde de att lämna sina äkta hälfter för sin stormande kärlek, vilket resulterade i en rad fantastiska filmer, ofta inspirerade av deras förhållande. LIV OCH INGMAR berättas ur Livs perspektiv och varvar ett vemodigt besök på Fårö i nutid med unika privata bilder, klassiska Bergmanscener och kärleksbrev från Ingmar till Liv (upplästa av Samuel Fröler). En spännande kärlekshistoria växer fram som pendlar mellan stormande förälskelse, svartsjuka, och rena galenskapen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Liv & Ingmar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Liv & Ingmar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar