Titel:
Den Rosa Pantern
Originaltitel:
The Pink Panther
Kategori:
Komedi
Längd:
1:50
Utgivningsår:
1963
Publicerad:
2013-11-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den Rosa Pantern:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den Rosa Pantern

Den Rosa Pantern (1963)

The Pink Panther

När den vackra prinsessan Dala (Claudia Cardinale) anländer till en luxuös semesterort med sin älskade "panter", en diamant i storlek large med en avbild av ett kattdjur inuti, möter hon den belevade Sir Charles (David Niven). Hon anar inte att Charles, alias "Fantomen", är en professionell mästertjuv som tar från de rika och ger till sig själv! Så kommer Jacques Clouseau (Peter Sellers), den klumpigaste polisassistent som någonsin snubblat över ett fall, in i bilden. Kan han stoppa Charles försök att befria prinsessan från hennes diamant? Kan han ens lämna ett rum utan att ha sönder dörrhandtaget? Eller kommer Fantomen att sno åt sig "kattstenen" medan Clouseau håller upp dörren för honom? Njut av en hysteriskt rolig fars i en äkta komisk juvel!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den Rosa Pantern
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den Rosa Pantern"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar