Titel:
Killer Klowns from Outer Space
Kategori:
Komedi
Längd:
1:22
Utgivningsår:
1988
Publicerad:
2014-01-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Killer Klowns from Outer Space:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Killer Klowns from Outer Space

Killer Klowns from Outer Space (1988)

Studenterna Mike och Debbie är ute på sin första date och pluggar flitigt på sina anatomiska studier när de plötsligt avbryts av vad som verkar vara en meteorit som faller till jorden. Nyfikna kör de ut mot platsen för nedslaget för att upptäcka, ett cirkustält?! Lyckligt ovetande har Mike och Debbie stött på något otroligt; cirkustältet är i själva verket en utomjordisk farkost! Men de skall snart bli varse om att den här cirkusen inte är något skämt. Passagerarna består nämligen av mördarclowner från yttre rymden som har kommit till jorden för att göra allt annat än att underhålla!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Killer Klowns from Outer Space
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Killer Klowns from Outer Space"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar