Titel:
Svarta hingsten
Originaltitel:
The Black Stallion
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:52
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2013-12-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Svarta hingsten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Svarta hingsten

Svarta hingsten (1979)

The Black Stallion

Följ med Svarta Hingsten på ett oförglömligt äventyr! En av de mest lovordade filmerna från 1979 är en underbar upplevelse för både barn och vuxna. Efter ett skeppsbrott blir en modig pojke vid namn Alec och hans vilda arabiska fullblodshingst "Svarten" strandsatta på en öde ö. De får tillsammans uppleva många äventyr för att överleva på ön, vilket gör dem till bästa vänner för livet. De räddas till slut från ön, men deras äventyr fortsätter då de lär känna hästtränaren och ex-jockeyn Henry Dailey (Mickey Rooney). Han ser den vinnande kombinationen i Svartens fantastiska egenskaper och Alecs orubbliga tillgivenhet för sin vän. Dailey tar båda under sina vingar och förbereder dem för att tillsammans tävla mot världens bästa fullblodshästar i århundradets lopp.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Svarta hingsten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Svarta hingsten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar