Titel:
Ryska huset
Originaltitel:
The Russia House
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
1990
Publicerad:
2013-11-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ryska huset:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ryska huset

Ryska huset (1990)

The Russia House

När Katya (Michelle Pfeifer), en vacker rysk redaktör, försöker skicka ett manuskript skrivet av en sovjetisk forskare till den brittiske förläggaren Barley Blair (Sean Connery), dras hon oavsiktligt in dem båda i en värld av internationellt spionage. Manuskriptet, som innehåller information som kan rubba maktbalansen i världen, hamnar i händerna på Västs spioner, som skickar Blair till Ryssland för att skaffa mer information om det mystiska dokumentet. Men när Blair träffar Katya, slits han mellan sitt uppdrag och kvinnan vars passion för sitt land - och för Blair - inte känner några gränser.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ryska huset
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ryska huset"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar