Titel:
City Slickers - jakten på det försvunna leendet
Originaltitel:
City Slickers
Kategori:
Komedi
Längd:
1:49
Utgivningsår:
1991
Publicerad:
2013-12-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera City Slickers - jakten på det försvunna leendet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

City Slickers - jakten på det försvunna leendet

City Slickers - jakten på det försvunna leendet (1991)

City Slickers

New York-bon Mitch Robbins är 39 år och olycklig. Han är trött på sitt jobb och uttråkad av sitt liv. Och hans två bästa vänner Ed och Phil har det inte mycket bättre. Så när de bestämmer sig för att fly alla tråkigheter och åka på en annorlunda semester byter Mitch och hans vänner ut sina portföljer mot sadelväskor och ger sig iväg för att finna frihet och äventyr genom att fösa boskap i New Mexico. Men vad de istället upptäcker är den brännande solen och sina onda bakdelar, samtidigt som de får mer inblick i sig själva - och i varandra - än de någonsin trott var möjligt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "City Slickers - jakten på det försvunna leendet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar