Titel:
När lammen tystnar
Originaltitel:
The Silence of the Lambs
Kategori:
Thriller
Längd:
1:53
Utgivningsår:
1991
Publicerad:
2014-01-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera När lammen tystnar:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

När lammen tystnar

När lammen tystnar (1991)

The Silence of the Lambs

Seriemördaren "Buffalo Bill" kidnappar, mördar och slutligen skinnflår unga kvinnor. En FBI-agent under utbildning, Clarice Starling, skickas till den inspärrade, extremt farlige, psykopatiske seriemördaren och psykiatern Hannibal Lecter för att möjligen få någon information om mördaren från honom. Lecter vill dock inte säga för mycket utan att få något igen. När så "Buffalo Bill" kidnappar ett nytt offer, en senators dotter, ökar jakten efter honom. Det blir en kamp mot klockan som kräver att myndigheterna får hjälp av någon som kan sätta sig in i hur en seriemördare tänker - doktor Hannibal Lecter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  När lammen tystnar
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "När lammen tystnar"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar