Titel:
Get Shorty
Kategori:
Komedi
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2013-11-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Get Shorty:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Get Shorty

Get Shorty (1995)

Kredithajen och indrivaren Chili Palmer (John Travolta) är trött på sitt yrke. När han kommer till LA för att driva in en skuld från den utblottade filmskaparen Harry Zimm (Gene Hackman), tar han i med hårdhandskarna Eftersom han alltid drömt om att jobba i show biz tar han fillfället i akt och smörar för filmstjärnan Martin Weir (Danny DeVito) samt flirtar in sig hos B-filmdrottningen Karen Flores (Rene Russo). Han får bord på dom hetaste restaurangerna i staden och allt skulle kunna vara toppen för denna nya coola Hollywood producent, om det inte vore för knarksmugglarna och den arge maffiabossen som inte lämnar honom i fred!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Get Shorty
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Get Shorty"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar