Titel:
Mission to Lars
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:17
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-10-21
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Mission to Lars:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mission to Lars

Mission to Lars (2012)

Den kritikerrosade dokumentärfilmen MISSION TO LARS är den roliga och gripande historien om två syskons försök att uppfylla sin brors dröm om att få träffa hårdrockslegenden Lars Ulrich från Metallica. Tom Spicer har fragil X-syndromet, en form av autism. Han har en dröm, nämligen att få träffa sin hjälte. Hans bror och syster smider en plan som inte är helt genomtänkt för att förverkliga detta. Men deras förhoppningar om en trevlig resa där de kommer varandra närmare blir kortlivade eftersom Toms handikapp, hans dysfunktionella familj och hårdrockens krångliga backstage-värld ständigt sätter käppar i hjulet. Den här lysande och livsbejakande filmen är en riktig rock- och dalbana som får dig att knyta näven i luften för att hylla en av de mest underhållande dokumentärerna som någonsin gjorts.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mission to Lars
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mission to Lars"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar