Titel:
Crimson Petal and The White - Del 1
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-07-25
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Crimson Petal and The White - Del 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Crimson Petal and The White - Del 1

Crimson Petal and The White - Del 1 (2011)

Filmatiseringen av Michel Fabers internationella bästsäljare "Sugar: kvinnan som steg ut ur mörkret" har utsetts till Årets dramaserie av The Times, och berättar historien om Sugar - en lockande, intelligent ung prostituerad. Sugar längtar efter ett bättre liv och när en framgångsrik affärsman tar henne under sina vingar börjar hon att forma en plan som kommer att befria henne från livet i slummen. Men när deras förhållande blir mer komplext och deras olika liv vävs samman, utlöser Sugars plan en serie av händelser som kommer att förändra deras liv för all framtid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Crimson Petal and The White - Del 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Crimson Petal and The White - Del 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar