Titel:
Nu eller aldrig
Originaltitel:
The Bucket List
Kategori:
Komedi
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-03-22
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Nu eller aldrig:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nu eller aldrig

Nu eller aldrig (2007)

The Bucket List

Du lever bara en gång, så varför inte lämna in med stil? Det är vad två cancerpatienter i samma sjukhusrum, den lättretade miljardären (Jack Nicholson) och den lärde bilmekanikern (Morgan Freeman) beslutar sig för då de mottar de dåliga nyheterna. De sätter ihop en att-göra-lista - "saker och ting att göra innan du trillar av pinn" - och reser jorden runt medan de upplever sitt livs äventyr. Hoppa fallskärm? Avklarat. Köra en Shelby Mustang på tävlingsbana? Avklarat. Kolla in Keops stora pyramid i Egypten. Avklarat. Upptäck glädjen i att leva innan det är för sent. Bingo! Under Rob Reiners skickliga ledning skänker dessa två stora filmskådespelare själ och hjärta, humor och fyndighet, till denna inspirerade hyllning till livet som visar att den bästa tiden att leva är just nu.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nu eller aldrig
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nu eller aldrig"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar