Titel:
Systrar i jeans - Andra sommaren
Originaltitel:
The Sisterhood of the Traveling Pants 2
Kategori:
Romantik
Längd:
1:54
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-03-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Systrar i jeans - Andra sommaren:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Systrar i jeans - Andra sommaren

Systrar i jeans - Andra sommaren (2008)

The Sisterhood of the Traveling Pants 2

De fyra bästisarna från SYSTRAR I JEANS är tillbaka. De har precis blivit klara med sitt första år på college och står inför en fullspäckad sommar. Bridget (Blake Lively) reser till Turkiet för att delta i en arkeologisk utgrävning, medan Carmen (America Ferrera) ger sig in i ett hektiskt men kreativt sommarteaterprojekt i Vermont. Lena (Alexis Bledel) kastas mellan en ny förälskelse och gamla hjärtekrossare på designskolan i Rhode Island. Och i New York bestämmer sig Tibby (Amber Tamblyn) för att ta ett stort steg i sitt förhållande med Brian. Skratt, tårar, romanser och det där alldeles speciella jeansparet som för tjejerna samman trots att de är långt ifrån varandra - allt sitter på plats i den här upplyftande uppföljaren som bygger på Ann Brashares bästsäljare!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Systrar i jeans - Andra sommaren
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Systrar i jeans - Andra sommaren"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar