Titel:
Halvbrodern - Avsnitt 6
Originaltitel:
Halvbroren - Episode 6
Kategori:
Drama
Längd:
0:45
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-02-23
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Halvbrodern - Avsnitt 6:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Halvbrodern - Avsnitt 6

Halvbrodern - Avsnitt 6 (2012)

Halvbroren - Episode 6

Halvbrodern är en TV-serie om fyra generationer på 1900-talet, berättad genom Barnum Nilsens historia. Barnum växer upp i efterkrigstidens Oslo tillsammans med sin äldre halvbror Fred i ett hem som domineras av tre generationer kvinnor - modern Vera, henner mor Boletta och familjematriaken "Den Gamla". Barnum är själv son till clownen och försäljaren Arnold medan den tysta och hemlighetsfulla Fred, som blev till genom en våldtäkt på Frigöringsdagen, inte vet vem som är hans far. I skolan har Barnum få vänner och han får bara vara ifred så länge storebror Fred vaktar över honom. Barnum har inte hunnit bli tonåring när Fred försvinner och då blir ytterligare en av de många frånvarande män som präglar familjehistorien. Allt faller samman för Barnum och han blir besatt av att återfinna sin halvbror.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Halvbrodern - Avsnitt 6
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Halvbrodern - Avsnitt 6"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar