Titel:
Oz: The Great and Powerful
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:05
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2013-07-17
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Oz: The Great and Powerful:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Oz: The Great and Powerful

Oz: The Great and Powerful (2013)

Vi får följa med Oscar Diggs (James Franco), en cirkustrollkarl med tveksam moral som plötsligt slungas iväg till det färgsprakande magiska landet Oz. Där tror han sig ha vunnit högsta vinsten, tills han möter tre häxor (Mila Kunis, Rachel Weisz och Michelle Williams) som inte är helt övertygade om att han är den store trollkarl som alla väntat på. Motvilligt dras Oscar in i en storslagen kamp mellan gott och ont som splittrar Oz befolkning, och han tvingas välja sida innan det är för sent. Med hjälp av illusioner, stor påhittighet - och kanske lite magi - försöker Oscar övertyga sig själv och alla andra att han faktiskt är den mäktiga trollkarlen från Oz.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Oz: The Great and Powerful
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (2)

 • bert

  #251
  bert (ej inloggad)

  5 år sedan
  torsdag 25 juli 2013, kl 17:26  Anmäl inlägg!

  skitdålig


 • name

  Vad tycker du om "Oz: The Great and Powerful"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar