Titel:
Mia Skäringer: Dyngkåt och hur helig som helst
Kategori:
Komedi
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-11-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Mia Skäringer: Dyngkåt och hur helig som helst:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mia Skäringer: Dyngkåt och hur helig som helst

Mia Skäringer: Dyngkåt och hur helig som helst (2011)

Skrattet och gråten har alltid haft nära till varandra i Mia Skäringers värld. Det blir som vanligt inga oneliners, istället fastnar skrattet i halsen. Som när vi får veta hur det är att vara en 10-årig flicka och väga 60 kg. "Dyngkåt och hur helig som helst" är en föreställning där kvinnans historia äntligen får berättas oemotsagd. Genom monolog, stand-up och sång delar Mia med sig av sitt liv, på sitt vanliga, brutalt ärliga vis. Gulletussan och Tabita skymtar till, men vi får också möta Ann-Marie, som förtvivlat försöker bli lycklig. Hon läser alla må-bra-böcker, och har kronisk svampinfektion.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Mia Skäringer: Dyngkåt och hur helig som helst"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar