Titel:
Identity
Kategori:
Thriller
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2013-04-20
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Identity:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Identity

Identity (2003)

Tänk om de val vi gör redan har fattats åt oss? Tänk om slumpen inte fanns och våra öden redan var avgjorda på förhand? En våldsam regnstorm tvingar tio främlingar, alla med varsin hemlighet, att söka skydd på ett nedgånget och isolerat motell. En limoförare (John Cusack), en TV-stjärna från 80-talet, en polis (Ray Liotta) med ansvar för en medförd fånge, en call girl (Amanda Peet), ett nygift par och en familj som hamnat i kris söker skydd hos en nervöst lagd hotellchef. Medan stormen härjar tar skräcken över i huset när en efter en av resenärerna mördas. För att överleva måste de tillsammans avslöja hemligheten som tvingat ihop dem.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Identity
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Identity"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar