Titel:
Cold Comes the Night
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2013
Publicerad:
2014-03-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Cold Comes the Night:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Cold Comes the Night

Cold Comes the Night (2013)

Chloe och dottern Sophia bor på ett slitet motell vid ett depåstopp på en enslig landsväg. Som ägare av motellet har Chloe ekonomiska problem och har i tysthet låtit en prostitutionsverksamhet ha sitt näste på plats, under ledning av Billy - en korrupt snut vars tillgivenhet för Chloe är obesvarad . En natt, stannar Topo (Bryan Cranston), en nästan blind karriärbrottsling, och hans chaufför på motellet, på väg för att leverera pengar till en okänd boss. I en olycka förlorar Topo sin chaufför och bilen beslagtas av polisen med pengarna kvar inuti. Rånad på sina pengar och utan sitt extra par ögon, tar Topo Chloe och Sophia som gisslan, och tvingar Chloe att bli hans nya chaufför och guide, med Sophia som säkerhet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Cold Comes the Night
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Cold Comes the Night"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar