Titel:
Röjar-Ralf (Svenskt tal)
Originaltitel:
Wreck-It Ralph (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-06-05
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Röjar-Ralf (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Röjar-Ralf (Svenskt tal)

Röjar-Ralf (Svenskt tal) (2012)

Wreck-It Ralph (Swedish)

Häng med på äventyr när Walt Disney Animation Studios bjuder in till en fartfylld resa i videospelsvärlden tillsammans med RÖJAR-RALF. Ralf har i årtionden spelat skurken i sitt videospel, men han längtar efter att bli lika omtyckt som spelets hjälte Fixar-Felix. Därför ger han sig ut på en actionfylld jakt i hopp om att bevisa för alla att han minsann också kan vara hjälte. Sökandet leder honom in i andra spelvärldar, och han träffar den busiga racerföraren Vanilja von Sockertopp. Men när en ond fiende hotar deras värld, inser Ralf att hela spelhallens öde vilar i hans jättelika händer. RÖJAR-RALF är en fartfylld komedi som hela familjen kommer att ha roligt åt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Röjar-Ralf (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Röjar-Ralf (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar