Titel:
Blommor av stål
Originaltitel:
Steel Magnolias
Kategori:
Drama
Längd:
1:53
Utgivningsår:
1989
Publicerad:
2013-05-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Blommor av stål:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blommor av stål

Blommor av stål (1989)

Steel Magnolias

Sex av filmvärldens främsta skådespelerskor; Sally Field, Dolly Parton, Shirley MacLaine, Daryl Hannah, Olympia Dukakis och Julia Roberts möts som bästa vänner i denna storslagna och varma historia om liv, vänskap, död och förlust i en liten by i Louisiana. I mittpunkt av gruppen står Shelby, nygift och lyckligt gravid, trots att hennes diabetes kan äventyra barnets födsel. Skrämd över risken att förlora sin enda dotter, vänder sig Shelbys mor till sina fyra bästa vänner för att finna styrka och glädje, medan hon själv bekämpar sin stora ångest för döden. Hon hoppas att hon ska kunna förenas med Shelby i glädjen över det nya miraklet i livet!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blommor av stål
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blommor av stål"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar