Titel:
Oskuldens tid
Originaltitel:
The Age of Innocence
Kategori:
Drama
Längd:
2:12
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2013-05-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Oskuldens tid:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Oskuldens tid

Oskuldens tid (1993)

The Age of Innocence

En fantastisk filmversion av Edith Wartons Pulizervinnande novell. Bakom filmens ironiska titel döljer sig en andlös kärleksaffär. Tre personer i New Yorks extravaganta och hycklande överklassliv på 1870-talet fångas i ett olyckligt triangeldrama. Huvudpersonen i dramat är Newland Archer, en rättrådig advokat som i all hemlighet längtar efter ett mer passionerat liv. Newland, som är förlovad med den vackra men ganska vanliga överklassflickan May Welland, drar sig tillbaka till ett liv i lugn och harmoni. Men när Mays ovanliga kusin återvänder till New York, mitt i en kaotisk social och sexuell skandal sätter Newland allt på spel för att finna den äkta kärleken. Oskuldens tid är en förtrollande skildring av förbjuden kärlek och ånger.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Oskuldens tid
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Oskuldens tid
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Oskuldens tid"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar