Titel:
Det är nåt som inte stämmer
Originaltitel:
Running with Scissors
Kategori:
Komedi
Längd:
1:56
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2013-05-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Det är nåt som inte stämmer:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Det är nåt som inte stämmer

Det är nåt som inte stämmer (2006)

Running with Scissors

DET ÄR NÅT SOM INTE STÄMMER bygger på Augusten Burroughs memoarer och är en hysteriskt rolig, modig och gripande berättelse om att överleva en högst ovanlig barndom. Augustens mor (Annette Bening - American Beauty) är en vilseledd och ärelysten poet med bipolär sjukdom, vars äktenskap med hans far (Alec Baldwin)är en katastrof. Hon börjar gå hos en märklig terapeut, dr Finch (Brian Cox), och Augusten (Joseph Cross) lämnas hos Finchs knäppa familj, inklusive hans neurotiska dotter (Gwyneth Paltrow). Övergiven av sina föräldrar och adopterad av familjen Finch, hittar han en själsfrände i den yngsta dottern Natalie (Evan Rachel Wood) och får moderlig kärlek av Finchs försummade fru Agnes (Jill Clayburgh). Augusten skriver hela tiden dagbok om händelserna i sitt liv, han försummar skolan, lär sig om kärleken i livet av en äldre man (Joseph Fiennes) och tar stora beslut redan i 15-årsåldern.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Det är nåt som inte stämmer
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Det är nåt som inte stämmer"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar