Titel:
Johan Falk - Kodnamn: Lisa
Originaltitel:
Johan Falk 12
Kategori:
Action
Längd:
1:41
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2014-01-12
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Johan Falk - Kodnamn: Lisa:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johan Falk - Kodnamn: Lisa

Johan Falk - Kodnamn: Lisa (2012)

Johan Falk 12

Frank Wagner (Joel Kinnaman) ligger och sover med sin familj i lägenheten i Göteborg. Alla deras personliga tillhörigheter är nedpackade i flyttkartonger. Kontraktet till hans livs dröm, bistron vid den franska kusten, ligger på köksbordet tillsammans med ryggsäcken med alla pengar som han sparat ihop under åren som infiltratör åt polisen. Plötsligt bryter en grupp tungt beväpnade män sig in i lägenheten. Frank reagerar snabbt och lyckas fly med sin familj, hem till den ende han nu kan lita på: Johan Falk (Jakob Eklund). Samtidigt som de undrar om det kan vara så illa att den värsta mardrömmen nu är här, att Franks samarbete med polisen till slut avslöjats, så sker ytterligare attacker i Göteborg mot både gangsterledare och poliser. JOHAN FALK - KODNAMN: LISA är den spännande upplösningen på Frank Wagners och Johan Falks samarbete. Filmen är inspirerad av verkliga händelser, brottsfall, poliser och infiltratörer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johan Falk - Kodnamn: Lisa
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johan Falk - Kodnamn: Lisa"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar