Titel:
Elmos äventyr i Grouchland
Originaltitel:
The Adventures of Elmo in Grouchland
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:10
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Elmos äventyr i Grouchland:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Elmos äventyr i Grouchland

Elmos äventyr i Grouchland (1999)

The Adventures of Elmo in Grouchland

Elmo älskar sin mjuka, blåa filt mer än något annat i hela världen. Elmo och hans filt är svåra att skilja åt. En dag frågar Elmos bästa kompis Zoe, om hon inte kan få lov att låna filten. Elmo vill inte det, och ett slagsmål mellan de två kamraterna börjar. I kampens hetta hamnar filten på gatan, nere på Sesam Street, och Oscar kastar filten i en soptunna. Elmo blir mycket ledsen och vill verkligen få tillbaka sin filt. Han hoppar ner i soptunnan för att ta tillbaka filten, och han hamnar i Grouchland - landet där alla är sura och gnälliga. Denna charmerande, förtrollande och välgjorda film är fylld med fart, spänning, humor och massor av bra musik. Förutom Elmo får vi träffa Bert och Ernie och alla de andra vännerna från ett av världens mest populära barnprogram - Sesam.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Elmos äventyr i Grouchland
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Elmos äventyr i Grouchland"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar