Titel:
Bad Boys
Kategori:
Action
Längd:
1:53
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bad Boys:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bad Boys

Bad Boys (1995)

Från regissören Michael Bay (The Rock, Armageddon) och producentteamet Don Simpson och Jerry Bruckheimer (Snuten iHollywood, Top Gun) kommer här ett häftigt actionäventyr, pumpat med spänning och adrenalin från början till slut. Över 100 miljoner dollars heroin har försvunnit från polisens stöldgodsavdelning. För kriminaldetektiverna Mike Lowrey (Will Smith) och Marcus Burnett (Martin Lawrence) var det karriärens största kap, men nu på grund av de saknade ämnena hotas hela Miamis narkotikaavdelning att få lägga ned. Då en nära vän till Mike blir mördad och vittnet till mordet (Teá Leoni) hotas till livet blir plötsligt fallet personligt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bad Boys
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bad Boys"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar