Titel:
Den blå lagunen
Originaltitel:
The Blue Lagoon
Kategori:
Romantik
Längd:
1:40
Utgivningsår:
1980
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den blå lagunen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den blå lagunen

Den blå lagunen (1980)

The Blue Lagoon

Den frodiga och överdådiga skönheten på en tropisk paradisö skildras intensivt och levande i denna version av Henry DeVare Stacpooles klassiker från 1903. Två små barn och en skeppskock överlever ett skeppsbrott och räddar sig i land på en idyllisk söderhavsö. Men kocken dör snart och pojken och flickan blir utlämnade åt sig själva. Dagarna blir till år och Emmeline och Richard skapar sig ett hem omgivet av exotiska djur och naturens skönhet. De lär sig hantera de förvirrade fysiska och känslomässiga förändringar som visar sig när de växer upp. Och allteftersom de mognar, förvandlas barndomens hängivenhet till en intensiv och djup kärlek som till slut leder till att ett barn föds. Men ska de någonsin komma tillbaka till civilisationen?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den blå lagunen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den blå lagunen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar