Titel:
Bobby Jones: Stroke of Genius
Kategori:
Drama
Längd:
2:03
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2013-05-08
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Bobby Jones: Stroke of Genius:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bobby Jones: Stroke of Genius

Bobby Jones: Stroke of Genius (2004)

Robert "Bobby" Tyre Jones Jr. var kanske den mest talangfulle golfaren i sportens historia. Trots rörelsehinder och ett våldsamt temperament, kämpade sig Jones igenom en rad förluster för att slutligen vid 28 års ålder uppnå det högsta målet inom sporten - att bli förste man att vinna en Grand Slam i golf. Men det var kärleken till sin fru Mary som ledde till det oväntade tillkännagivandet som chockade världen i denna fascinerande, sanna berättelse om en av sportvärldens största ikoner. Bygger på den fascinerande och sanna historien om en av sportvärldens största legender.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bobby Jones: Stroke of Genius
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bobby Jones: Stroke of Genius"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar